Asst. Prof. Chutima Waisarayutt, Ph.D
ผศ.ดร. ชุติมา ไวศรายุทธ์
Tel :
+66-2562-5093
E-mail :
chutima.w@ku.ac.th
Education :
Ph.D. (Food Science),
University of Wisconsin-Madison
Research Areas :
Statistic for food quality management
Quality practices in food supply chains
Education
 

Ph.D. (Food Science),

University of Wisconsin-Madison

M.S. (Food Science),

University of Wisconsin-Madison

วท.บ.(วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีการอาหาร)

มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์

   
Research Areas
 

Statistic for food quality management

Quality practices in food supply chains

Linear optimization for management decision

   
Current Researches
 

Quality Design : Application of Quality Function Deployment in Food Industry

Sampling Methodology for Sampling Acceptance Procedures

Applied Operations Research for Production

   
Special Research Units
 
   
Courses
 

057531 การวิเคราะห์เชิงปริมาณสำหรับอุตสาหกรรมเกษตร

057541 ระบบและการจัดการคุณภาพสำหรับอุตสาหกรรมเกษตร

   
Publications and Presentations
 

Waisarayutt, C. and Chaveesuk, R. Sampling Mannual for Sampling Acceptance Procedure, National Bureau of Agricultural Commodity and Food Standard.

Waisarayutt, C. and Norback, J. Improvement of automated production system by applying artificial neural network to make on line prediction for product quality, IFT Annual Meeting, 2001.