Dr.-Ing. Tanat Uan-On
ดร.ธนัท อ้วนอ่อน
Tel :
+66-2562-5074 #5077
E-mail :
fagitnu@ku.ac.th
Education :
Doctor of Engineer (Food technology) (Technische Universitaet Berlin)
วท.ม. (พัฒนาผลิตภัณฑ์อุตสาหกรรมเกษตร) มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Research Areas :
Rheological properties of semi-solid food, Hydrocolloid application and Extraction
Education
 

Doctor of Engineer (Food technology) (Technische Universitaet Berlin)

วท.ม. (พัฒนาผลิตภัณฑ์อุตสาหกรรมเกษตร) มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์

วท.บ. (ผลิตภัณฑ์ประมง) มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์

   
Research Areas
 

Rheological properties of semi-solid food, Hydrocolloid application and Extraction

   
Current Researches
 
   
Special Research Units
 
   
Courses
 
   
Publications and Presentations
 

Uan-On, T. and Khotavivattana, S. 2003. Determination of browning reaction in drying banana (poster presentation). In proceeding on The conference in kaset fair 2003, Bangkok, Thailand.

Uan-On, T. and B. Senge. 2009. Effect of mixed polysaccharide gums on rheological behavior of pineapple puree (poster presentation). In proceedings on The International Symposium on Food Rheology and Structure - ISFRS 2009, 15 – 18 June 2009, Zurich, Swit

Uan-On, T. and B. Senge. 2009. Rheological behavior of pineapple puree mixed with different types of Stabilizers (poster presentation). In proceedings on The International Symposium on Food Rheology and Structure - ISFRS 2009, 15 – 18 June 2009, Zurich, S