Busarin Chongcharoenyanon
บุศรินทร์ จงเจริญยานนท์
Tel :
+66-2562-5073
E-mail :
fagibrc@ku.ac.th
Education :
วท.บ. เกียรตินิยม อันดับ 2 (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีการอาหาร) มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
M.Sc. (Bioscience and Biotechnology) Kyushu University
Research Areas :
- Food Packaging
- Cosmetic and Pharmaceutical Packaging
Education
 

วท.บ. เกียรตินิยม อันดับ 2 (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีการอาหาร) มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์

M.Sc. (Bioscience and Biotechnology) Kyushu University

Ph.D. (Agricultural Science) Kyushu University

   
Research Areas
 

- Food Packaging

- Cosmetic and Pharmaceutical Packaging

- Migration from Food Packaging Materials

   
Current Researches
 
   
Special Research Units
 
   
Courses
 

- 01053302 Food Packaging Technology

- 01053315 Physico-Chemical Analysis of Materials

- 01053341 Packaging Standards and Regulations

   
Publications and Presentations
 

บุศรินทร์ จงเจริญยานนท์, 2559, คุณสมบัติเชิงหน้าที่ของถั่วขาวและการประยุกต์แป้งถั่วขาวในผลิตภัณฑ์ขนมอบ. วารสารเทคโนโลยีการอาหาร มหาวิทยาลัยสยาม ปีที่ 11 ฉบับที่ 1 มกราคม – ธันวาคม 2559 หน้า 1-12

Chongcharoenyanon Busarin and Sritongmai Jenjira. 2016. Product Development and Nutrition Evaluation of White Kidney Bean Cookies. The 6th International Conference on Sciences and Social Sciences 2016 : Mutual Community Engagement toward Global Understanding and Sustainable Well-being. 22-23 September 2016

Busarin Chongcharoenyanon, Siriwan Jumnaksan, Raweewan Onkaew and Kamonwan Thongkum. 2015. Clam Chili Paste Development by Mixture Design. RMUTI Journal Special Issue 1, 2015, p:181-185