Assistant Prof. Busarin Chongcharoenyanon (Deputy head of the department)
ผศ.ดร.บุศรินทร์ จงเจริญยานนท์ (รองหัวหน้าภาควิชาฯ)
Tel :
66-2562-5045 ext. 5387
E-mail :
busarin.cho@ku.ac.th
Education :
Ph.D. (Agricultural Science), Kyushu University, Japan
M.Sc. (Bioscience and Biotechnology), Kyushu University, Japan
Research Areas :
Food contact materials
Food packaging
Education
 

Ph.D. (Agricultural Science), Kyushu University, Japan

M.Sc. (Bioscience and Biotechnology), Kyushu University, Japan

วท.บ. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีการอาหาร), มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์, ประเทศไทย

   
Research Areas
 

Food contact materials

Food packaging

   
Current Researches
 
   
Special Research Units
 
   
Courses
 

- 01053302 Food Packaging Technology

- 01053315 Physico-Chemical Analysis of Materials

- 01053341 Packaging Standards and Regulations

   
Publications and Presentations
 

บุศรินทร์ จงเจริญยานนท์, 2559, คุณสมบัติเชิงหน้าที่ของถั่วขาวและการประยุกต์แป้งถั่วขาวในผลิตภัณฑ์ขนมอบ. วารสารเทคโนโลยีการอาหาร มหาวิทยาลัยสยาม ปีที่ 11 ฉบับที่ 1 มกราคม – ธันวาคม 2559 หน้า 1-12

Chongcharoenyanon Busarin and Sritongmai Jenjira. 2016. Product Development and Nutrition Evaluation of White Kidney Bean Cookies. The 6th International Conference on Sciences and Social Sciences 2016 : Mutual Community Engagement toward Global Understanding and Sustainable Well-being. 22-23 September 2016

Busarin Chongcharoenyanon, Siriwan Jumnaksan, Raweewan Onkaew and Kamonwan Thongkum. 2015. Clam Chili Paste Development by Mixture Design. RMUTI Journal Special Issue 1, 2015, p:181-185