17 มิ.ย. 2558
free webinar: Students Life at BOKU (Vienna) and KU (Bangkok) on Jun 19, 2015 at 2:00 PM CEST

This webinar is organized by students of BOKU (Vienna)  and Kasetsart University (Bangkok). In this webinar you will receive first-hand experiences about what it is like to live, study and be young in Vienna and in Bangkok. If you ever wondered what your life would look like if you were on the other side of the planet, you are welcome to register.

Join us for a webinar on Jun 19, 2015 at 2:00 PM CEST and/or distribute this email to your students organisations.

Register now here!

After registering, you will receive a confirmation email containing information about joining the webinar.

View System Requirements