19 มิ.ย. 2556
Faculty members and students of PKMT joins Avery Dennison Open Day on November 28th, 2012

Led by Assistant Prof.Dr.Lerpong Jarupan and Assistant Prof. Chanasa Nundhivajrin, group of PKMTstudents of both graduate and undergraduate levels attended Avery Dennison Open Day on November 28th, 2012, Rayong plant. This recurring event consists of two sessions - training and plant tour. The event not only consequently leads to university-industry collaboration for the student internship, but also prospective collaboration in packaging technology research spectrum. "This is continual and is the third time that Avery Dennison has formed with aims of knowledge and innovation contribution towards pressure-sensitive adhesive label business, especially for PKMT students of Kasetsart University", said Assistant Prof.Dr.Lerpong Jaredupan, Deputy Head of the PKMT Department.