19 มิ.ย. 2556
Visiting Professors from China and International Students Joined Study Tour to Key Paper Plants

Assistant Professor Tunyarut Jinkarn, head of the Department of Packaging and Materials Technology (PKMT) joined with faculty members invited visiting professors from the College of Packaging and Printing Engineering, Tianjin University of Science and Technology, China to visit a paper mill of SCG Paper at Wangsala Complex, and Thai Container Co. Ltd. Ratchaburi Plant On March 21, 2013.

Professor Yunzhi Chen, Dean of College of Packaging Printing Engineering, Professor Yong Gang Kang, and Professor Zhang Lei made their first visit in response to strengthening academic and research collaboration with PKMT of Kasetsart University. Joining with the team, there were enrolled international students of undergraduate and graduate (both master and doctoral) levels from Singapore, Malaysia, Indonesia, Vietnam, and Pakistan.