16 พ.ค. 2560
Announcement for Kasetsart Agro-Industry's Scholarship 2017 winners

We are pleased to announce the winners of AI Scholarships for International Graduate Students 2017 as the following qualified candidates:

1.  Agro-Industrial Product Development Program

1) Ms. Lyda  Chin | Country: Cambodia | Level: MS | Scholarship type: 2

2. Agro-Industrial Technology Management Program

1) Ms. Sintia Putri Pradita | Country: Indonesia | Level: MS | Scholarship type: 2

2) Mr. Koko Iwan Agus Kurniawan | Country: Indonesia | Level: MS | Scholarship type: 2

3. Biotechnology Program

1) Mr. Chamath Dasun Yahampath Yahampath Archchige Don | Country: Sri Lanka | Level: PhD | Scholarship type:1

2) Mr. Gonu Hellie | Country: Ghana | Level: PhD | Scholarship type: 2

3) Mr. Vo Minh Quan | Country:  Vietnam | Level: MS | Scholarship type: 2

4. Food Science Program

** to be announced the scholarship recipients on May 25, 2017**

5. Packaging Technology Program

1) Mr. Dane Archibald G. Balanon | Country: Philippines | Level: MS | Scholarship type: 2

Faculty of Agro-Industry at Kasetsart University awards scholarships to excellent international students to study in a master and a doctoral degree program at Faculty of Agro-Industry, Kasetsart University.  The scholarships are categorized into 2 types as following:

Type 1 (Full tuition and enrollment fee):

Recipients will receive a full tuition and enrollment fee waiver for 3 consecutive years for Ph.D. students and 2 consecutive years for Master students.

Type 2 (Full tuition and enrollment fee, and monthly stipend):

Recipients will receive a full tuition and enrollment fee waiver and monthly stipends for at the rate of 10,000 Thai Baht for 2 consecutive years for Master students and 12,000 Thai Baht for 3 consecutive years for Ph.D. students.

“Congratulations to all scholarship recipients.”

Please confirm the receipt of the scholarship notification to Mr. Phuthai Buakham at phuthai.b@ku.th  and Ms. Kanokkorn Jeerawarangkoon at fgrakkc@ku.ac.th  within May 20, 2017.

เอกสารเพิ่มเติม: